ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як буде організований процес вакцинації?

Дата: 09.02.2021 15:56
Кількість переглядів: 168

Для захисту населення від COVID-19 завдяки вакцинації, фахівці Міністерства охорони здоров’я розробили два способи організації процесу імунізації населення від коронавірусної хвороби COVID-19.

Вакцинація мобільними бригадами з імунізації.

Мобільні бригади працюватимуть на місцях перебування організованих колективів медиків, працівників соціальної сфери, освітян, військовослужбовців тощо, а також там, де доступ до закладів охорони здоров’я буде ускладненим або неможливим. Імунізація проводиться у виїзному режимі в організованих місцях перебування людей, які цього потребують. Розрахунково, для впровадження основних етапів вакцинації, вказаних в Дорожній карті, вистачить до 600 мобільних бригад з вакцинації.

Вакцинація на базі пунктів щеплень

Медичні працівники в пунктах щеплень на базі закладів охорони здоров’я проводять вакцинацію для всіх груп населення, які направляються до них відповідно до етапності проведення вакцинальної кампанії за можливості попереднього запису. Розрахунково, для здійснення вакцинації від COVID-19 на базі закладів охорони здоров’я буде потрібно додатково задіяти до 4 300 пунктів щеплень. При цьому, вакцинацію від COVID-19 в закладах охорони здоров’я буде організовано у такий спосіб, який не спричинить негативного впливу на рутинну вакцинацію.

Громадяни України, які перебувають на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, а також Автономної Республіки Крим, будуть забезпечені доступом до вакцин від коронавірусної хвороби в пунктах щеплень на територіях, які підконтрольні Уряду України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь