ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 24.06.2021 15:07
Кількість переглядів: 516

1. Повна назва документа державного планування: детальний план території для розташування тимчасової мобільної асфальтобетонної установки на земельній ділянці загальною площею 2,0 га, яка розташована на території Томашпільської селищної ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району Вінницької області.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Тульчинська районна державна адміністрація.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до п.5 ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території, для розташування тимчасової мобільної асфальтобетонної установки на земельній ділянці загальною площею 2,0 га (кадастровий номер: 0523982600:01:000:0177), яка розташована на території Томашпільської селищної ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району Вінницької області розпочато з дня їх оприлюднення на сайті Тульчинської районної державної адміністрації  (http: tulchin-rda.gov.ua)  та триватиме 15 днів.

б) способи участі громадськості - громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій - 23600, м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 1, Вінницька область, телефон: (04335) 2-23-82, email: rda_tulchin@vin.gov.ua. контактна особа – Шевчук Микола Олексійович.

Зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки генерального плану надаються протягом 15 днів.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території для розташування тимчасової мобільної асфальтобетонної установки на земельній ділянці загальною площею 2,0 га (кадастровий номер: 0523982600:01:000:0177), яка розташована на території Томашпільської селищної ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району Вінницької області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь