ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оздоровлення дітей із числа пільгової категорії Тульчинського району!

Дата: 26.08.2021 16:35
Кількість переглядів: 145

З метою належного проведення оздоровчої кампанії в Тульчинському районі, спеціалістами сектору підтримки сім'ї та координації надання соціальних послуг управління соціального захисту  було здійснено відповідні заходи, спрямовані на практичну реалізацію права кожної дитини на оздоровлення та відпочинок.

Першочерговим завданням залишається максимальне охоплення оздоровчими та відпочинковими послугами дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», наказу Міністерства соціальної політики України від 02 червня 2020 року №358 «Про затвердження положення про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» за рахунок бюджетних коштів», наказу Міністерства соціальної політики України від 02 червня 2020 року №359 «Про затвердження положення про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» за рахунок бюджетних коштів».

Так, станом на 26.08.2021 року  в районі охоплено оздоровчими та відпочинковими послугами 187 дітей, які потребують особливої уваги та підтримки.

За кошти державного бюджету в УДЦ ДП «Молода гвардія» м.Одеса оздоровлено 12 діток, в МДЦ «Артек» смт.Пуща - Водиця - 14 дітей, в «Артек. Прикарпаття» м.Трускавець – 5 дітей, дитячому таборі «Соколята» м.Хирів Львівської області – 5 дітей.

За кошти обласного бюджету, сформовано групу дітей в кількості 50 осіб  із числа пільгової категорії кожної територіальної громади району та направлено на відпочинок до оздоровчого табору ТОВ «Курортне об'єднання «Перлина Чорноморя» смт.Сергіївка Одеської області з 24 серпня 2021 року по 6 вересня 2021 року.

53 діток з багатодітних родин та учасників бойових дій, що мешкають на території Вапнярської, Шпиківської селищних та Тульчинської міської територіальних громад відпочивали в таборі «Подільський Артек» за рахунок коштів місцевого бюджету.

48 дітей Піщанської територіальної громади відпочило в оздоровчому таборі «АІСТ» с.Приморське Кілійського району Одеської області.

Фінансове забезпечення  підготовки та проведення літньої дитячої оздоровчої кампанії в районі складає 1 025,000 тис. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь