ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі проведено засідання районної Міжвідомчої ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми

Дата: 02.09.2021 11:19
Кількість переглядів: 96

Сьогодні, 02 вересня 2021 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації - Скалія Володимира Васильовича проведено чергове засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

На засіданні розглядались наступні питання:

І. Про зміни в діяльності Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

ІІ. Стан реалізації державної політики з питань запобігання та протидії домашнього насильства на території укрупненого району.

ІІІ. Про моніторингові показники Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» до 2025 року.

Учасники засідання дали оцінку ситуації в районі з питання запобігання та протидії домашньому насильству та обговорили подальші кроки реагування на випадки насильства і надання якісних комплексних послуг постраждалим особам.

Наприкінці заходу члени Міжвідомчої ради підсумували всю роботу, що здійснюють суб’єкти взаємодії у напрямку запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознаками статі та можливі шляхи вирішення кризи в цьому важливому напрямку роботи, адже найголовнішою метою роботи, як державних структур, так і представників громадськості є забезпечення безпеки мешканців району та надання вчасної та якісною допомоги постраждалим від домашнього насильства.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь