ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Аналіз виконання  Тульчинського районного бюджету за  січень-червень 2021  року

Дата: 19.11.2021 10:52
Кількість переглядів: 262

Станом на 01.07.2021 року до загального фонду  районного  бюджету  району надійшло 2250,4 тис. грн., в т.ч. без врахування трансфертів  196,1 тис. грн., що становить 68,9% до затверджених показників.

Невиконання дохідної частини бюджету  до  плану  січень-червень складає 88,3 тис.грн. Причиною невиконання стала передача центрів адміністративних послуг до територіальних громад з березня місяця (втрати складають 163,7 тис.грн.).

Основним джерелом доходів загального фонду районного бюджету є надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності – 60,7 тис.грн., адміністративний  збір  за  державну  реєстрацію  речових  прав  та  їх  обтяжень , що здійснюється районними державними адміністраціями – 85,6 тис.грн., інші надходження – 40,5 тис.грн.

 За січень-червень 2021року по районному бюджету профінансовано планові видатки в сумі 5953,7 тис. грн. В повному обсязі забезпечено фінансування заробітної плати з нарахуваннями, розрахунків за спожиті енергоносії, інші видатки. Прострочена кредиторська заборгованість  відсутня.

За рахунок районного бюджету в проведено слідуючі видатки: утримання районної ради – 3064,2 тис. грн., фінансування ліквідаційної комісії по територіальному центру – 136,8 тис.грн., утримання сектору культури на період передачі до територіальної громади – 672,0 тис.грн., фінансування районних програм – 28,0тис.грн.,  За рахунок субвенцій проводились видатки на забезпечення хворих на цукровий діабет інсуліном – 1621,4 тис.грн., пільги по управлінню соціального захисту – 431,2 тис.грн.

З районного бюджету передано субвенцію до обласного бюджету в сумі 3000 тис.грн. для співфінансування проведення реконструкції відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги у відповідності до проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція приміщень відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги (приймального відділення) І поверху хірургічного корпусу комунального некомерційного підприємства «Тульчинська центральна районна лікарня»; до бюджету Тульчинської міської ради в сумі 771,5 тис.грн. для завершення робіт по реконструкції кисневої рампи та мереж кисню для хірургічного корпусу по забезпеченню лікування пацієнтів, хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19 в  КНП «Тульчинська ЦРЛ».

Аналіз доходу на дату

Аналіз фінансування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь