ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДП «Тульчинське ЛМГ» реалізовує найкращі новорічні дерева

Дата: 17.12.2021 11:08
Кількість переглядів: 135

Не зважаючи на нетипову для зими погоду, ми впевнено наближаємося до новорічно-різдвяних свят. А який же Новий рік без пахучої зеленої красуні?

Лісівники ДП «Тульчинське ЛМГ» наразі активно реалізовують новорічні дерева. Цього року мешканці, що проживають в зоні діяльності Тульчинського ЛМГ, можуть придбати новорічні дерева за такими цінами:

- до 1,25 -2 м – 180 грн. за дерево;

- 2-2,5 м – 240 грн.

Оптовим покупцям надається знижка. При купівлі від 100 шт. ціна за новорічне дерево становить:

- до 1,25 -2 м – 150 грн.;

- 2-2,5 м – 204 грн.

Щоб придбати новорічне дерево, звертайтеся до лісгоспу, на лісові розсадники або у структурні підрозділи підприємства: Кирнасівське, Брацлавське, Шпиківське, Томашпільське, Орлівське, Журавлівське лісництва.

Новорічні ялинки, вирощені у лісгоспі, під час заготівлі та продажу маркуються спеціальними уніфікованими засобами - бирками-стяжками, які містять індивідуальний номер та відповідний йому штрих-код, що надає дані про походження дерева. Завдяки спеціальному он-лайн сервісу https://open.ukrforest.com/ покупець легко може перевірити законність заготівлі та реалізації ялинки. Якщо інформація на сайті відсутня, це свідчить про сумнівне походження вічнозеленої красуні.

У передноворічний період лісівники Вінниччини забезпечують охорону хвойних насаджень від незаконної вирубки дерев у лісових масивах. Варто нагадати, що зрубана без дозволу ялинка – це злочин! А за скоєне лісопорушення ялинковий браконьєр повинен сплатити подвійно: адміністративний штраф та компенсувати шкоду, заподіяну лісу.

Тож закликаємо обирати головний атрибут зимових свят відповідально, дбайливо ставитися до природи та праці лісівників! Саме для того, щоб запашна зелена красуня створила справжню святкову атмосферу у ваших оселях та принесла лише позитивні емоції, лісівники Вінниччини вирощують, доглядають, законно заготовляють та реалізовують ялини та сосни на будь-який смак.

Пресслужба Вінницького ОУЛМГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь