ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У цю субота, на території головного стадіону країни, відбувся вже традиційний «Active Park Fitness Show».

Дата: 20.12.2021 10:27
Кількість переглядів: 132

Цього разу організатори заходу присвятили весь день фізичній активності особливим дітям та підліткам, які потребують уваги та турботи. На шоу завітало більше 200 дітей!

«Міжнародні експерти та лікарі згодні в одному: діти мають якомога частіше рухатися і перебувати на свіжому повітрі. Для них набагато важливіше рухова активність навіть ніж нам, дорослим. Проект «Активні парки» - це якраз про рухову активність всіх верств населення: від малих до вікових, жінок та чоловіків, людей з інвалідностю тощо. Українці повинні мати вільний доступ до фізичної активності», - зазначив заступник Міністра молоді та спорту України Матвій Бідний.

Окрім «Active Park Fitness Show» на території біля НСК «Олімпійський» пройшли шоу-програма з воркауту від Національної федерації «Street Workout Ukraine», майстер-клас з сучасного танцю хіп-хоп та сальси-бачати, працювали різноманітні спортивні локації, де діти могли спробувати себе і зрозуміти, що їм більше подобається. Також своїми зірковими вправами та настановами поділилися українські спортсмени - це гімнастка Анна Різатдінова, борець Валерій Андрійцев та дзюдоїст Георгій Зантарая.

«Наше головне завдання - це дати можливість всім українцям почувати себе сильніше та здоровіше завдяки розробці навігаційної карти занять в парках та скверах для всіх вікових груп. Це досягається через залучення населення до систематичних тренувальних сесій, спрямованих на розвиток основних рухових якостей: загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість. І це зовсім безкоштовно», - зазначив ідеолог проекту «Активні парки» Вадим Данильченко.

Організатори заходу додали, що це останній «Active Park Fitness Show» цього року, але вже в 2022 цей захід можна буде відвідати не тільки в Києві, а й в багатьох інших містах України.

#активніпарки

#ТульчинськаРДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь