ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з головами територіальних громад району: основні акценти сьогодення

Дата: 11.01.2022 15:14
Кількість переглядів: 130

Сьогодні, 11 січня 2022 року, за участю заступників голови райдержадміністрації Володимира Скалія, Михайла Мурги, Сергія Чепернатого, голів територіальних громад району, керівників структурних підрозділів з питань цивільного захисту територіальних громад, заступника керівника Тульчинського РТЦК та СП, майора Олега Каленика було проведено нараду  на якій було опрацьовані пропозиції щодо  уточнених показників фінансування заходів з розміщення штатних підрозділів територіальної оборони. Відкрив та вів нараду голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк.  Керівники територіальних громад внесли пропозиції щодо вирішення питання порядку денного наради.

Також на нараді  було опрацьовано виконання доручення Голови обласної державної адміністрації щодо виконання завдання пункту 5 Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади», введеного в дію Указом Президента України від 29 квітня 2021 року № 180/2021» про стан проведення інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на території територіальних громад.

Станом на 01.01.2022 року всі територіальні громади району утворили комісії з інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на їх території та провели засідання комісій, про що складено протоколи. Копії протоколів засідань надано Вапнярською та Томашпільською територіальними громадами.

Станом на 01.01.2022 року стовідсоткову інвентаризацію водних об’єктів провели всі дев’ять територіальних громад.

Інвентаризація об’єктів комунальної власності, що знаходяться на території громад району ще триває, інформацію щодо її проведення надали Брацлавська, Городківська, Тульчинська, Шпиківська територіальні громади. Перелік об’єктів надала Томашпільська територіальна громада.

Окрему увагу присутніх було зосереджено також на наявності/відсутності діючих угод про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво між органами місцевого самоврядування та відповідними представниками адміністративно-територіальних одиниць інших країн.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь