ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага! Керівникам ОМС, підприємств, установ, організацій щодо зарахування на військовий облік військовозобов’язаних жінок

Дата: 18.01.2022 10:39
Кількість переглядів: 104

У відповідності до вимог частини одинадцятої статті 1 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та підпункту 1 пункту 3 розділу II Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обов’язку та ведення військового обліку” та наказу Міністерства оборони України від 11.10.2021 № 313 “Про затвердження Переліку спеціальностей та/або професій, споріднених з відповідними військово-обліковими спеціальностями, після одержання яких жінки беруться на військовий облік військовозобов’язаних” зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03.12.2021 за №1566/37188, з метою зарахування на військовий облік військовозобов’язаних жінок, які отримали відповідні спеціальності та/або професії, керівникам органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій через відповідальних за ведення військового обліку потрібно організувати вивчення і доведення до 100% працівників наказу Міністерства оборони України від 11.10.2021 № 313.

До 25.01.2022 видати накази (розпорядження) про організацію заходів з підготовки списків жінок, які підлягають взяттю на військовий облік військовозобов’язаних та довести до особового складу (працівників), що стосується.

В термін до 28.01.2022 підготовити списки жінок, які підлягають  взяттю на військовий облік військовозобов’язаних та направити до Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою м. Тульчин, пров. Свидницького 5.

З отриманням від Тульчинського РТЦК та СП графіків прибуття жінок для взяття на військовий облік, організувати якісне їх виконання.

Начальник Тульчинського районного територіального центру
комплектування та соціальної підтримки, полковник  Олег РЕЗЕДЕНТ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь