ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У 2021 році «Вінницягаз Збут» поставив клієнтам майже 7 млн кВт?год електроенергії

Дата: 19.01.2022 11:09
Кількість переглядів: 134

ТОВ «Вінницягаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», за минулий рік суттєво наростило обсяги постачання електроенергії корпоративним клієнтам та бюджетним організаціям. Всього за 2021 рік компанія реалізувала близько 7 млн кВт⋅год електроенергії.

«Ми почали постачати електроенергію з грудня 2020-го. За рік роботи кількість наших клієнтів збільшилась до 205, а споживання електроенергії нарощено з 11,8 тис кВт⋅год у січні 2021-го до 2,04 млн кВт⋅год у грудні. Станом на 18.01.2022 у нас купує електроенергію 247 юридичних споживачів, серед яких не лише малий та середній бізнес, а й бюджетні установи. Їх на сьогодні серед наших клієнтів – 156», – коментує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

 За його словами, основними перевагами співпраці з компанією є:

  • розрахунок за фактом споживання;
  • оплата відразу і за електроенергію і за послугу розподілу;
  • індивідуальний підхід;
  • гнучкі цінові пропозиції.

«Купуючи у нас енергоресурс, клієнти можуть розраховуватись за нього у зручний для себе спосіб: попередньо, подекадно або ж після отримання електроенергії. За кожним споживачем електроенергії закріплений персональний менеджер. Окрім цього, «Вінницягаз Збут» надає можливість юридичним особам платити за послугу розподілу електричної енергії через постачальника. Таке впровадження спрощує для клієнтів ведення бухгалтерії та дозволяє економити час та ресурси. Замість двох компаній – оператора розподілу та постачальника – клієнт взаємодіятиме тільки з нашим менеджером», – зазначає Василь Сопільник.

Все частіше, наголошує керівник компанії,  споживачі обирають пакетну пропозицію «Газ+Електроенергія». Таким чином клієнт економить свій час та ресурси, адже взаємодіє з одним персональним менеджером, який допомагає розв'язувати питання із постачання обох видів енергоресурсів.

Детальніше про умови придбання електроенергії – на сайті ТОВ «Вінницягаз Збут» https://vngaszbut.com.ua/business

Замовити послугу електропостачання або проконсультуватися можна за телефоном: (067) 433-64-15, або онлайн за посиланням:

https://vngaszbut.com.ua/customer-business

Довідка

ТОВ «Вінницягаз Збут» здійснює діяльність на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з постачання природного газу № 633 від 11.05.2017 та ліцензії  на провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії №1199 від 24.06.2020. Компанія вже понад шість років працює на енергетичному ринку та завжди надійно виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь