ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У місті Бар модернізують дитсадок «Дружба».

Дата: 20.01.2022 11:45
Кількість переглядів: 104

Будівлю утеплили та замінили дах. Це перша черга реконструкції дошкільного закладу.

Кошти на це залучила з державного бюджету народна депутатка, голова Вінницької обласної організації партії «Слуга Народу» Ірина Борзова .

«Наступного року буде друга черга реконструкції. Об’єкт увійшов до програми #ВеликеБудівництво. Проведемо комплексний благоустрій із встановленням дитячих майданчиків та створимо сучасний доступний освітній простір в середині будівлі», - коментує Ірина Борзова.

Депутат від партії «Слуга Народу» Барської територіальної громади Євгеній Дубовий розповідає: дитсадок звели 33 роки тому

В будівлі функціонує два заклади: дошкільний навчальний заклад № 8 «Дружба» та міський центр соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Еверест».

Сукупно заклади обслуговують 279 дітей з міста Бар та сіл району. 252 дітей – у дитсадку. Тут 12 груп загального розвитку та група інклюзивної освіти. 27 дітей відвідують центр «Еверест».

«Дуже важливо, створити для дітей сучасний освітній простір. Щоб було тепло і комфортно. Адже до утеплення будівлі під час опалювального сезону в окремих приміщеннях температура повітря була нижча за допустимий санітарний рівень», - сказав Євгеній Дубовий.

#Великебудівництво

#ТульчинськаРДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь