ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергове засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 20.01.2022 16:15
Кількість переглядів: 118

20 січня 2022 року відбулося засідання районної комісії з ТЕБ та НС по питанню «Про вжиття додаткових заходів в умовах зростання кількості хворих на COVID-19 на території Тульчинського району».

Відкрив та вів засідання комісії заступник голови райдержадміністрації, голова комісії Володимир Скалій.

Посадовець зазначив, що епідемічна ситуація із захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, на території області продовжує ускладнюватися. За минулу тиждень на території області зареєстровано 2655 випадків COVID-19. Рівень захворюваності становив 174,4 на 100 тис. населення і був у 2 рази вищий ніж за попередній тиждень. Серед захворілих 153 дитини, проти 51 за попередній тиждень. В освітніх закладах зареєстровано 188 випадків захворювання, проти 21 випадку за попередній тиждень. Спостерігається збільшення кількості летальних випадків від ускладнень коронавірусної інфекції. За 2-й тиждень року зареєстровано 56 летальних випадків. Всього по області, з початку реєстрації випадків коронавірусної хвороби, зареєстровано 3256 летальних випадків. Летальність становила 2,4%.

Комісія вирішила:

  1. Головам територіальних громад розглянути на засіданнях місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій питання щодо посилення контролю виконанням протиепідемічних заходів на підприємствах, та на транспорті, суб'єктами господарювання передбачених для «ЖОВТОГО» рівня епідемічної небезпеки у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 -19 спричиненої коронавірусом SARSCoV-2» (із змінами).
  2. Посилити, в межах компетенції, заходи державного нагляду за виконанням суб'єктами господарювання протиепідемічних вимог. У випадках виявлення порушень діяльності суб'єктами господарювання тимчасово припиняти їх діяльність до усунення виявлених порушень.
  3. Посилити заходи контролю щодо осіб, які перебувають на самоізоляції, контактних та хворих із діагнозом амбулаторних хворих із підтвердженням діагнозом гострої респіраторної хвороби COVID-19, які лікуються амбулаторно.
  4. Забезпечити своєчасне проведення лабораторних досліджень зразків біологічного матеріалу методом ПЛР на COVID-19, що надходять із закладів охорони здоров’я  та надання результатів досліджень.
  5. Вжити заходів щодо безумовного виконання протиепідемічних вимог в закладах освіти, зокрема щодо маскового режиму, наявності місць для дезінфекції рук, провітрювання поміщень, очищення і дезінфекції поверхонь (у тому числі дверних ручок, столів, місць для сидіння, перил).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь