ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діджиталізуйся або….

Дата: 24.01.2022 08:49
Кількість переглядів: 90

Фото без описуЗавжди був і залишаюся прибічником моделі, де держава компактна, створює чіткі правила, мотивуючі регуляції, забезпечує порядок і права власності. Де бізнес має чіткі рамки, свободи і правила. Де найвищою цінністю є людина, а метою - висока якість життя громадян.

Де бізнес створює інновації, робочі місця, додану вартість, а держава створює бізнесу умови.

Два роки Фонд державного майна України наполегливо створює зручні електронні сервіси для інвесторів і громадян. За декілька хвилин у власному смартфоні тепер можна дізнатися ВСЕ про БУДЬ-ЯКИЙ актив, який можна приватизувати або орендувати.

Ми створили сучасні маркетплейси приватизації та оренди privatization.gov.ua та orenda.gov.ua. Кожен, з будь-якої точки світу, може ознайомитися з даними про об’єкти і взяти участь в аукціонах.

В минулому році ми запустили безкоштовний online-сервіс внесення інформації до Єдиної бази даних звітів про оцінку, ліквідувавши посередницькі майданчики - це зекономило українцям понад 2 мільярди гривень! А на сайті evaluation.spfu.gov.ua тепер кожен може безкоштовно оцінити власне майно.

Та ключовим завданням Фонду держмайна на цей рік стане модернізація Реєстру об’єктів державної власності, в якому знаходиться інформація про понад 1 мільйон державних об'єктів. Під скромним словом "модернізація" маю на увазі розробку нового потужного програмного забезпечення зі зручним інтерфейсом і відкритим доступом до публічних даних про активи.

Новий реєстр стане рішучим кроком до "Держави в смартфоні"! Переконаний, це те, чого сьогодні нам не вистачає, і що однозначно потрібно впровадити якнайшвидше.

Новий реєстр забезпечить прозорість, державний контроль над активами та стане важливим елементом ефективного управління.

Це буде справжня революція в сфері управління майном!

#Приватизація

#ТульчинськаРДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь