ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щотижнева апаратна нарада: основні акценти сьогодення

Дата: 24.01.2022 15:01
Кількість переглядів: 144

Сьогодні, 24 січня 2022 року, відбулась апаратна нарада за участю заступників голови райдержадміністрації Сергія Чепернатого, Володимира Скалія, керівника апарату Тетяни Найди, начальників: управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, головних спеціалістів апарату райдержадміністрації, керівників управлінь, відділів та служб району.

Відкрив та вів нараду голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк.

Начальники структурних підрозділів райдержадміністрації прозвітували про виконання завдань, які було поставлено керівництвом вищого рівня та  доручення, які довів очільник району, профільні заступники райдержадміністрації протягом 2021 року. Окремо було заслухано стан страв по галузях, внесені пропозиції до плану наради на наступний тиждень.

Також увагу присутніх було зосереджено на епіднебезпеці, у зв’язку зі стрімким зростанням захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Станом на 24 січня поточного року, у «помаранчевій» зоні перебуває десять областей, в тому числі і Вінниччина.

Керівництвом райдержадміністрації анонсовано про початок кампанії декларування 2022 року та роз’яснення щодо змін у подачі декларації.

#ТульчинськаРДА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь