ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн-нарада з інвентаризації земельних ділянок та майна на території громад.

Дата: 27.01.2022 15:43
Кількість переглядів: 201

27 січня 2022 року відбулась онлайн-нарада за участі членів комісії з інвентаризації, головами районних державних адміністрацій та головами територіальних громад області стосовно проведення інвентаризації земельних ділянок та майна на території громад.

Нараду проводив заступник директора – начальник управління представництва інтересів облдержадміністрації в судах, правової експертизи та роботи з договорами Департаменту правового забезпечення облдержадміністрації  Олександр Кобзар.

В районній студії учасниками були заступник голова райдержадміністрації Володимир Скалій, начальник управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації Оксана Баленко, начальник відділу економіки, стратегічного та  агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації Людмила Квачук.

Про стан виконання доручення Голови облдержадміністрації від 08.09.21 року № 01.01-13/6396 щодо виконання завдання, передбаченого п 5 Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15.04.21 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади», введеного в дію Указом Президента України від 29.04.21 року № 180/2021 інформував Олександр Кобзар - заступник директора – начальник управління представництва інтересів облдержадміністрації в судах, правової експертизи та роботи з договорами Департаменту правового забезпечення облдержадміністрації.

Дяконович Ілля Мар’янович – начальник Басейнового управління водних ресурсів Південний Буг  прозвітував про інвентаризацію водних об’єктів.

Начальник Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Руслан Швед доповів про інвентаризацію земель державної власності.

Директор Вінницького обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Віноблагроліс» Анатолій Іванець проінформував про інвентаризацію земель лісогосподарського призначення.

Звітуючи перед присутніми, заступник голови райдержадміністрації Володимир Скалій зауважив, що інвентаризація водних об’єктів на території громад проведена на 101,4%. Інвентаризація об’єктів комунальної власності ще триває. 100% проведено інвентаризацію лісових ресурсів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь