ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Організація роботи та підтримка Тульчинського батальйону територіальної оборони: тема спільної наради

Дата: 02.02.2022 11:31
Кількість переглядів: 130

Очільник району Олександр Гаврилюк, заступник голови райдержадміністрації  Володимир Скалій, 01 лютого 2022 року взяли участь в спільній нараді, яка відбулась за участю Тульчинського міського голови Валерія Весняного, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталія Побережника,  командира Тульчинського батальйону ТРО Віталія Нечитайла, завідуючого сектором цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Тульчинської міської ради Юрія Деркача, представників квартирно-експлуатаційного відділу м.Вінниця.

Посадовцями було опрацьовано питання організації та підтримки взаємодії органів військового управління, сил територіальної оборони з іншими силовими структурами, які розташовані та діють на території Тульчинського району. Учасники наради розглянули низку важливих організаційних питань та прийняли відповідні рішення.

Після напрацювання ряду питань, посадовці прибули в с.Михайлівка Тульчинського громади, де оглянути будівлю школи, в якій відповідно до рішення 26 сесії 8 скликання буде  розміщений штаб ТРО району.

Після обстеження, присутніми було складено акт щодо технічного стану закладу, окреслено алгоритм подальших кроків щодо приведення будівлі відповідно до вимог та норм визначених для військових частин.

 

#ТульчинськаРДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь