ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Тульчинщині  відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при райдержадміністрації

Дата: 07.02.2022 08:40
Кількість переглядів: 157

04 лютого 2022 року, у залі засідань Тульчинської міської ради відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при Тульчинській райдержадміністрації.

Діяльність громадської ради при районній  державній адміністрації здійснюється відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».

Відповідно до Типового положення, шляхом рейтингового голосування визначено шість новообраних членів громадської ради при районній державній адміністрації. Новообраний склад та положення про громадську раду (у новій редакції) протягом 30 календарних днів будуть затверджені відповідним розпорядженням голови райдержадміністрації, яке буде оприлюднено на офіційному вебсайті районної державної адміністрації.

Громадська рада є консультативно-дорадчим органом, який утворюється при райдержадміністрації  з метою здійснення координації заходів, пов‘язаних із забезпеченням проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики.

Основними завданнями громадської ради є:

- сприяння реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами;

- забезпечення врахування громадської думки у процесі підготовки та організації виконання рішень центральних і місцевих органів виконавчої влади.

Організаційне забезпечення роботи та інформаційний супровід діяльності громадської ради при районній державній адміністрації здійснюється відділом цифрового розвитку, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

 

#ТульчинськаРДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь