ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з питань інженерно-технічного облаштування державного кордону.

Дата: 18.02.2022 08:43
Кількість переглядів: 140

З ініціативи командира військової частики 2193, полковника Сергія Соколовського та доручення Голови облдержадміністрації Сергія Борзова  в приміщенні Крижопільської селищної ради, 17 лютого 2022 року було проведено спільну нараду щодо інженерно-технічного облаштування державного кордону.

В нараді взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк та його заступник Володимир Скалій, начальник відділу архітектури, просторового розвитку, житлово-комунального господарства та інфраструктури - головний архітектор району Микола Шевчук, голова Студенянської громади Олексій Кирнасівський та  його заступник Анатолій Максименюк, представники земельного відділу Студенянської сільської ради, директор Державного підприємства  "Тульчинське лісомисливське господарство" Михайло Дан, начальник управління Держгеокадастру у Тульчинському районі Сергій Краківський та в.о. директора дочірнього підприємства «Крижопільський райагроліс» Вінницького обласного  комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Вінницяоблагроліс» Василь Штаховський.

Присутніми було обговорення виконання Закону України від 29 жовтня 2019 року № 232IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення інженерно-технічного облаштування та утримання державного кордону».

«Захист державного кордону  України є невід’ємною частиною загальнодержавної системи забезпечення національної безпеки. Адже однією із складових забезпечення захисту державного кордону є інженерно-технічне облаштування», - зазначив командир в/ч 2193 Сергій Соколовський.

Заслухавши кожного представника, учасники дійшли спільного висновку, що важливим аспектом залишається правильна організація  комунікацій та взаємодія усіх відомств у питаннях забезпечення обороноздатності і спротиву агресії.

За підсумками наради було прийнято рішення щодо звернення до Держгеокадастру стосовно роз'яснень алгоритму дій при інвентаризації земельних ділянок, які прилягають до Державного кордону та визначення площ та ділянок для прийняття рішень по подальшому вилученню або обміну на рівнозначну та виготовлення конкретно технічних документацій по цих ділянках.

Представникам Студенянської громади було дано доручення щодо проведення масштабної роботи із землевласниками, земельні ділянки яких потрапляють у визначену зону.

На завершення наради голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк підвів підсумки та закликав усіх присутніх докласти максимум зусиль та відпрацювати заходи для оповіщення, мобілізації та підтримки територіальної оборони.

«Сьогодні основним завданням є проведення даних процесів у  відповідності до вимог чинного законодавства без порушення прав громадян на приватну власність у найшвидші терміни», - зазначив очільник району.

 

#ТульчинськаРДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь