ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов: «Зброя – це сила, а в розумних дисциплінованих руках ця сила може стати непереможною»

Дата: 28.02.2022 22:05
Кількість переглядів: 184

Брифінг за підсумками понеділка, 28 лютого начальник військової адміністрації Вінниччини Сергій Борзов розпочав із заклику до усіх учасників територіальної оборони, військових на блок-постах та громадян: «Має бути дисципліна, має бути відповідальність і максимальна уважність! Якщо сказано, що в період комендантської години жодної особи без поважних причин і відповідних документів на вулицях не має бути – то це правило має виконуватись категорично! Інакше наслідки можуть бути непередбачуваними» - сказав він.

В свою чергу начальник ГУНП Вінницької області Іван Іщенко також додав, що блок-пост вважається військовим об'єктом… «…І за часів воєнного стану він керується особливими умовами, які прописані у відповідних інструкціях, і доступні на усіх інформаційних ресурсах: як треба себе поводити, як керувати автомобілем, які документи мати при собі, і які вимоги патрульних виконувати. Знайте: під час комендантської години будь-яка людина, помічена на вулиці чи в авто без поважних причин та документів може бути сприйнята як член ДРГ, і піддана фізичній ліквідації» - зауважив керівник обласної поліції.

Разом із тим, начальник військової адміністрації Вінниччини зазначив, що медичні працівники під час виконання своїх службових обов'язків, звісно, можуть перебувати на вулиці і в комендантську годину. Для них буде розроблений особливий режим контролю й перевірки.

Наразі, ситуація у Вінниці є спокійною, відпрацьовуються деякі ДРГ, Вінниця готова до розвитку будь-яких подій: військові підрозділи проходять навчання і перебувають в постійній бойовій готовності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь