ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінницькі спецпідрозділи поліції щодня протистоять безпековим загрозам в регіоні та посилено готуються до відсічі ворога

Дата: 09.03.2022 11:57
Кількість переглядів: 150

Бійці КОРДу, спецпідрозділу патрульної поліції ТОР, роти поліції особливого призначення та батальйону «Вінниця» під час чергових навчань відпрацьовували елементи тактичного бою та тактику проведення спеціальних антидиверсійних операцій.

У важкі для країни дні війни керівник поліції Вінниччини Іван Іщенко особливу увагу приділяє бойовій та професійній підготовці особового складу та його готовності до усіх можливих викликів.

Цього разу керівник поліції взяв участь у навчаннях спецпризначенців елітних боєвих підрозділів.

- На полігоні було відпрацьовано методику дій поліцейських під час відпрацювання бойових вводних, провели стрільби з снайперських гвинтівок різних калібрів, кулеметів, гранатометів тощо, - розповів начальник ГУНП Іван Іщенко. – Усі спецпризнанці продемонстрували злагодженість дій, професійність і повну бойову готовність до зустрічі з ворогом.

Вінницька поліція разом з військовими і іншими правоохоронними органами не дасть окупантам жодного шансу для реалізації своїх варварських планів 

#stoprussia



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь