ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ проти цивільного населення, фіксуйте та надсилайте докази

Дата: 14.03.2022 12:00
Кількість переглядів: 437

Офісом Генерального прокурора здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні  за фактами організації представниками влади Російської Федерації та Республіки Білорусь посягання на територіальну цілісність  і недоторканість України, поєднані з розпалюванням національної ворожнечі, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків, ведення агресивної війни, а також порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисними вбивствами .  

Задокументовані докази використовуватимуться для кримінального переслідування причетних до злочинів відповідно до українського законодавства у Міжнародному кримінальному суді в Гаазі та спеціальному трибуналі після його створення.

Надсилайте відео та фото матеріали, а також будь-яку інформацію згідно з протоколом на єдиний ресурс Офісу Генерального прокурора https://warcrimes.gov.ua/ .

На сайті платформи покрокова інструкція для тих, хто передає свідчення про злочини ворога: вбивства мирних громадян, обстріли цивільної інфраструктури, тощо. Дотримуючись її, кожен зможе зробити великий вклад у нашу спільну перемогу і на юридичному фронті.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь