ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Держспецзв`язку України спільно із Вінницькою ОВА та іншими благодійниками активно долучився до волонтерської діяльності

Дата: 18.03.2022 15:08
Кількість переглядів: 159

Ветерани Держспецзвязку організували волонтерський хаб для збору і розподілу за нагальними потребами гуманітарної допомоги цивільним та військовим країни. Ініціаторами хабу стали ветерани Держспецзвязку з ГО "Київська міська організація ветеранів урядового звязку".

Перша 20-ти тонна вантажівка з гуманітарною допомогою вже надійшла з Бельгії до хабу на базі ветеранської організації Держспецзвязку. Усю допомогу буде адресовано відповідно до заявлених потреб для внутрішньопереміщених осіб (переселенців в Україні), а також до військових формувань, що нині захищають нашу державу. Зокрема, отримали медичні вироби, лікарські засоби, одяг, засоби гігієни та продукти харчування.

Щиро дякуємо нашим благодійникам: консулу України в Бельгії Крісу Бекерсу, всій українській діаспорі, яка долучилась до збору допомоги, а також особисто Реймонду Горіссену та Ентону Праєту.

Вдячні за координацію та співпрацю Вінницькій обласній військовій адміністрації, особисто її керівнику – Сергію Борзову, міському голові Вінниці Сергію Моргунову та уповноваженій особі від Держспецзвязку Олені Черненко.

Єднаймося для перемоги!

Більше про волонтерський хаб Держспецзв?язку можна дізнатися тут: https://hub.cip.gov.ua
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь