ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні жителі Тульчинського району!

Дата: 15.05.2022 08:15
Кількість переглядів: 93

15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї - свято, яке символізує родинне тепло, затишок, любов, повагу і прихильність рідних людей. Родина є найціннішим подарунком долі, адже саме вона є для кожного з нас опорою, надійною фортецею, де ми завжди зможемо знайти душевний спокій, підтримку і розуміння.

Сім’я завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації, берегинею людських цінностей та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Весь світ знає, якою талановитою, працелюбною, духовно багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в сім’ї, де дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини.

Саме в родинному колі ми формуємося як особистості, тут нам прищеплюють любов до ближнього і рідної землі. У сім’ї ми збагачуємося скарбами попередніх поколінь, переймаємо цей безцінний духовний спадок, щоб передати своїм дітям.

Без перебільшення можна сказати: сім'я – це найважливіше, чим багата людина. Опора, тил, підтримка, розуміння. Нехай же сьогодні кожен згадає про своїх рідних і близьких, подзвонить, напише, привітає і порадіє за те, який скарб у нього є. Бажаю взаєморозуміння і підтримки, терпіння, сил, любові, щасливих та мирних днів.

З Міжнародним днем сім'ї, дорогі!

 

Голова районної військової адміністрації  Олександр Гаврилюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь