ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергову гуманітарну допомогу отримали ВПО з обласного штабу військової адміністрації

Дата: 13.05.2022 16:14
Кількість переглядів: 98

Продовжуємо робити добрі справи. Сьогодні, 13 травня 2022 року, для переселенців, які нині проживають в Крижопільській громаді прибув гуманітарний  вантаж з обласного штабу військової адміністрації.

За сприяння Начальника ОВА Сергія Борзова, громадяни, які змушені через  вторгнення російського агресора в нашу державу змінити місце проживання отримали речі першої необхідності, відповідно до заявки громади. Це: продуктові набори, засоби гігієни, дитяче харчування, одяг та постільні набори.

До територіальної громади завітали начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та його заступники: Володимир Скалій та Сергій Чепернатий.

Керівництво поспілкувалось з ВПО, які знайшли прихисток на Крижопільщині. Зараз в громаді проживає понад 150 осіб, з яких 32 дитини. Родини із Харківської, Луганської, Миколаївської та Херсонської областей розповіли про умови в яких проживають зараз.

Окрему увагу керівництва району було зосереджено на побутових проблемах внутрішньо переміщених громадян. За результатами розмови: ВПО задоволені належно створеними умовами проживання та дякували селищному голові за достойних прихисток.  

За сімдесят дев’ять днів війни Крижопільська громада прийняла 1943 особи, 10 з яких  - мало мобільні групи населення, 573 дитини.

Начальник РВА у спілкуванні з селищним головою Володимиром Василишеним пообіцяв заручитись підтримкою обласного керівництва у подальшій співпрацю згідно попередньо поданої потреби.

«В єдності наша сила – це стержень нашої перемоги у протистоянні з російським агресором», - на останок зазначив Олександр Гаврилюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь