ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Участь в засіданні 25 сесії Крижопільської селищної ради 8 скликання

Дата: 01.07.2022 12:23
Кількість переглядів: 116

30 червня 2022 року відбулась 25 сесія Крижопільської селищної ради  8 скликання в роботі якої взяв участь заступник начальника районної військової адміністрації Володимир Скалій.

Депутатами було опрацьовано 9 питань порядку денного.

Про Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції у Крижопільській селищній раді. Інформувала Лабенко Любов Вікторівна – начальник відділу юридичного забезпечення та управління персоналом апарату селищної ради.

Про утворення закладу дошкільної освіти села Крикливець Крижопільської селищної ради та Про затвердження Статуту Комунальної установи «Крижопільський центр професійного розвитку педагогічних працівників» у новій редакції та штатного  розпису інформувала Тесмінецька Жанна Вікторівна - начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради.

Начальник  відділу земельних відносин селищної ради Балюк Володимир Анатолійович інформував:

- Про передачу в оренду земельних ділянок ПрАТ «ПК «Поділля»;

- Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення землі, що перебуває у власності гр. Екштейн Олени Миколаївни;

- Про затвердження    технічної    документації із землеустрою щодо     поділу   земельної    ділянки Крижопільської селищної ради,  що  перебуває в оренді    гр. Гонтар Валентини Петрівни.

Начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування,  архітектури,  благоустрою,   комунальної власності  та захисту довкілля Крижопільської селищної ради Пацай Валерій Володимирович інформував:

- Про внесенням змін до рішення 20 сесії селищної ради 8 скликання  від 18 лютого 2022 року № 791 «Про Програму «Розвиток житлово-комунального господарства на території Крижопільської селищної ради на 2022 - 2024 роки».

- Про включення об’єкта комунальної власності Крижопільської територіальної громади до Переліку другого типу та укладання з управлінням соціального захисту населення та охорони здоров’я Крижопільської селищної ради договору на право оренди об’єкта нерухомого майна.

Останнім питанням порядку денного був звіт головного лікаря КНП "Крижопільський медичний центр первинної медико-санітарної допомоги" Килімник Л.А. про виконання Програми розвитку та підтримки первинної медичної допомоги в Крижопільській територіальній громаді на 2021 - 2025 роки. По даному питанню інформувала Килімник Леся Анатоліївна – головний лікар комунального некомерційного підприємства «Крижопільський медичний центр первинної медико-санітарної допомоги»

Під час якого Володимир Скалій звернув увагу керівництва медичного закладу, яке надає послуги на території двох територіальних громад, а саме Крижопільської та Городківської на важливості максимального охоплення первинною медичною допомогою внутрішньо переміщених осіб, а також важливості максимальної уваги до осіб з числа родин захисників та захисниць України, які боронять нашу державу, та родин загиблих воїнів.

По кожному із питань порядку денного було прийняті відповідні рішення

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь