ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ліквідація наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру: у Ладижині знайшли технічну можливість щодо забезпечення альтернативного теплопостачання

Дата: 02.12.2022 08:06
Кількість переглядів: 121

Сьогодні за участю заступниці Міністра розвитку громад та територій України Наталії Хоцянівської відбулось засідання обласного оперативного штабу щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації  воєнного характеру в Ладижині.Фото без опису

Представники штабу доповіли про ситуацію станом на зараз та поінформували про вжиті заходи щодо відновлення теплопостачання. 

Під час засідання Наталія Хоцянівська висловила невдоволення тим, що місцева влада не спрацювала на випередження, не врахувала усі можливі ризики в умовах воєнного стану.  

Наразі режим надзвичайної ситуації у місті зберігається.

«Сьогодні, без урахування обліку по Луганській і Херсонській областях, по Україні 346 будинків без опалення: 86 – на Донеччині, 120 – на Харківщині, 6 – на Одещині і 134 – у Ладижині Вінницької області. Саме тому я тут. Резервне альтернативне теплопостачання – це основне, що повинно бути завжди», - підкреслила Наталія Хоцянівська.

За словами Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, в місті знайшли технічну  можливість щодо встановлення індивідуального опалення конвекторного типу. Також наявні потужності котельні, яка здатна працювати як на газі, так і на мазуті.

«Шляхом запуску додаткових модульних котелень на різних видах палива проводиться диверсифікація опалювальної системи. Втім, буде потреба зливати воду з системи при мінусовій температурі, аби не допустити замороження», - зазначив очільник області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь