ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дотримання прав людини сьогодні - ключовий пріоритет, тож впровадження «Custody Records» на Вінниччині є справді гарним європейським досвідом, - Сергій Борзов

Дата: 31.03.2023 09:48
Кількість переглядів: 102

Дев’ятий фронт-офіс поліції, де запроваджено систему контролю за дотриманням прав людини «Custody Records», запрацював у Шаргородській територіальній громаді.Фото без опису

«Вінниччина продовжує тримати першість в Україні у запровадженні цієї автоматизованої системи відеофіксації», - зазначає Начальник ОВА Сергій Борзов.

За його словами, «Custody Records» на практиці довела свою дієвість. Зокрема, зменшилась кількість скарг, у тому числі й безпідставних, щодо дій поліцейських. Завдяки новій системі у підрозділі поліції безпечно почуватись може як затриманий, так і поліцейський, адже проєкт передбачає відеонагляд, який однаково захищає права і громадян, і поліцейських.

«Дотримання прав людини сьогодні - ключовий пріоритет, тож впровадження «Custody Records» на Вінниччині є справді гарним європейським досвідом», - підкреслив очільник області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь