ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Поліцейські офіцери громад Тульчинщини на варті безпеки

Дата: 27.05.2023 10:10
Кількість переглядів: 41

П’ять років тому Національна поліція України започаткувала безпековий проект «Поліцейський офіцер громади», який запровадив новий формат роботи правоохоронців у громадах.

Головний меседж проекту «Поліцейський офіцер громади»: - «Я –тут! Щоб жити, працювати, допомагати». Завданнями поліцейських офіцерів громади є забезпечення правопорядку на ввіреній території, протидія та запобігання вчиненню правопорушень, превентивна робота, забезпечення безпеки дорожнього руху тощо.

З привітаннями для працівників поліції на свято завітали начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, голова районної ради Василь Неборецький, секретар Тульчинської міської ради Віталій Чуба.

Звертаючись зі словами вдячності до поліцейських, очільник району Олександр Гаврилюк зазначив, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» - це приклад дієвої співпраці поліції й громад Тульчинщини. Посадовець подякував за роботу, постійний захист та спокій громадян, збереження правопорядку, побажав плідної співпраці з органами місцевого самоврядування.

З нагоди відзначення п’ятої річниці створення служби поліцейських офіцерів громад керівництвом Тульчинського відділу поліції було організовано турнір з міні-футболу, серед учнів молодших класів. Три команди дітлахів з трьох територіальних громад змагалися у боротьбі за перемогу. Енергія, гармонія та спортивний дух відіграли свою роль у цих змаганнях, допомагаючи нашим учасникам проявити свої найкращі якості.

Учасники були нагороджені медалями, кубками та грамотами. Не залишились без уваги і вболівальники, які отримали в подарунок сувенірну продукцію з логотипом офіцерів громад. Для підтримки настрою спортсменам було презентовано солодощі.

За сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативу і наполегливість під час проходження служби, особистий внесок у розбудову безпекового середовища в громадах, керівники територіальних громад вручили подяки поліцейським офіцерам своїх громад.

Дякуємо поліцейським офіцерам громад за нелегку щоденну працю та ефективну комунікацію з населенням! Зичимо професійних успіхів, авторитету і поваги серед громадян та наснаги!

#5_років_ПОГ

#ПоліцейськіофіцеригромадуВінницькій_області

#поліцейськийофіцергромади



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь