ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Герої не вмирають. Вони назавжди в наших серцях!

Дата: 31.05.2023 15:17
Кількість переглядів: 46

Сьогодні, 31 травня 2023 року в селі Заболотне  Крижопільської громади відкрито меморіальну дошку односельчанину, захиснику  Пустовіт Олександру Васильовичу.

Старший солдат Пустовіт Олександр Васильович був механіком-водієм 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 2 механізованої роти.

18 січня 2023 року під час виконання бойових завдань в південно-східному регіоні м.Бахмут Донецької області, загинув внаслідок отриманих травм.

У відкритті меморіальної дошки, біля   пам’ятника загиблим воїнам-односельчанам, зібралась сім’я загиблого воїна – дружина  Наталя Михайлівна та доньки Інна і Ольга, керівництво району та громади, представники Тульчинського РТЦК та СП,  житлі села, учні школи, громадськість.

Учасники мітингу спільно виконали гімн України та хвилиною скорботного мовчання вшанували світлу пам’ять усіх захисників, які віддали своє життя за Батьківщину.

Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано  бойовим побратимам Олександра Васильовича.

«Ми відкриваємо пам’ятну дошку Пустовіт Олександру Васильовичу, щоб ніколи не забувати, завдяки кому ми маємо можливість жити в своїх домівках, ходити вулицями рідного села, мріяти, жити та творити. Саме такі Герої, як Олександр Васильович дають нам таку змогу. Ми уклінно дякуємо їм за таку можливість і завжди будемо пам’ятати про їх ратний подвиг. Ми усі в боргу перед загиблими Героями, і встановлення меморіальних дошок – данина пам’яті тим, кого вже не повернути», – сказав очільник району у своєму зверненні.

Настоятель Святомиколаївського храму с.Заболотне  протоієрей  В’ячеслав Папушой  прочитав молитву за загиблими воїнами та освятив пам’ятний знак, до якого  присутні поклали квіти та запалені лампадки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь