ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині відбувся турнір з футболу, присвячений Міжнародному дню захисту дітей

Дата: 02.06.2023 15:30
Кількість переглядів: 48

2 червня Начальник ОВА Сергій Борзов відвідав обласний турнір з футболу серед юнаків, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Присутність на футбольному турнірі українських футболістів Ігоря Бєланова та Олександра Зінченка подарували справжнє свято та незабутні емоції учасникам змагань. Фото, селфі та автографи отримали від кумирів українського футболу усі бажаючі.

Команди зіграли чотири футбольні матчі, під час яких кожен учасник доклав максимум зусиль задля перемоги своєї команди.

Під час заходу очільник області, у першу чергу, подякував нашим захисникам, адже саме завдяки їм є можливість проводити такі заходи в рідному місті.

«Сьогоднішній матч справді був насиченим та цікавим. Кожна команда довела, що гідна перемоги. Нехай той безцінний досвід, який ви отримали на футбольному полі та тренуваннях, завжди допомагає вам. Бажаю бути такими ж наполегливими та рішучими в житті, як і під час сьогоднішніх змагань. Досягайте нових вершин!», - зазначив Сергій Борзов, звертаючись до учасників змагань.

У свою чергу, Олександр Зінченко зауважив: «Одного дня я також стояв так на полі, як і ви зараз. Продовжуйте мріяти! Не зупиняйтеся. Впевнено йдіть до своїх цілей тому, що в цьому житті все можливо. Боріться за своє щастя!»

Начальник ОВА подякував Ігорю Бєланову та Олександру Зінченку за особисту присутність на футбольному турнірі та допомогу Україні.

 «Наш гімн – це також українська присутність у всьому світі. Коли піднімається наш прапор та звучить гімн всі знають, що доки спортсмени боряться на футбольному полі, Україна в цей час воює з ворогом», - підкреслив Сергій Борзов.

За підсумками змагань, учасники отримали нагороди відповідно до зайнятих місць, а також подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь