ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн-нарада з голова громад району

Дата: 02.06.2023 16:17
Кількість переглядів: 52

За дорученням Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, з метою контролю за усуненням недоліків, виявлених під час попередніх оглядів об’єктів фонду захисних споруд ЦЗ, а також наявного стану сховищ, протирадіаційних укриттів, найпростіших укриттів, місць тимчасового укриття для перебування під час  повітряної тривоги, сьогодні 02 червня 2023 року, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк провів онлайн-нараду з головами територіальних громад району.

В роботі якої взяли участь його заступники Володимир Скалій та Сергій Чепернатий, начальник Тульчинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області Сергій Рудик, заступник начальника Тульчинського районного відділу  поліції Головного управління поліції у Вінницькій області Андрій Лелека та завідувач сектору з питань оборони та цивільного захисту апарату РВА Оксана Шпатарюк.

Відповідно до запропонованого алгоритму дій в кожній територіальній громаді району невідкладно будуть створені комісії, члени якої здійснять контрольний огляд наявного стану готовності сховищ, протирадіаційних укриттів, найпростіших укриттів.

До складу таких комісій будуть входити представники громади, РВА, Національної поліції, фахівці ДСНС та Держпродспоживслужби за участю власників чи балансоутримувачів захисних споруд. Огляд кожної захисної споруди буде зафіксовано актом.

Начальник РВА Олександр Гаврилюк акцентував увагу голів територіальних громад району на забезпеченні негайного реагування на скарги громадян з питань укриття населення, забезпечення доступу населення до укриттів, проведення додаткового інформування населення про місця для укриття, забезпечення маркування захисних споруд, встановлення покажчиків тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь