ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Військова частина А2980 нагородила трьох військовослужбовців з Крижопільської громади

Дата: 23.06.2023 13:01
Кількість переглядів: 472

Сьогодні, 23 червня 2023 року в Будинку культури смт.Крижопіль родинам військовослужбовців, які віддали життя за Батьківщину було вручено медалі «За хоробрість в бою» та хрест «Честь і слава».

Наші Герої до останнього подиху з честю виконали свій обов’язок захисника та віддали найдорожче – власне життя за свободу Батьківщини в бою з російським агресором.

Відповідно до наказу військової частини А2980 медаллю «За хоробрість в бою» нагороджені старший солдат Мерва Валерій Васильович та солдат Махоцький Дмитро Вікторович, хрестом «Честь і слава» відзначено солдата Івановського Сергія Володимировича.

Мерва Валерій Васильович, 29 березня 1990 року народження, житель смт.Крижопіль, загинув під час танкового обстрілу в районі населеного пункту Оленівка Миколаївської області 26 травня 2022 року. Відзнака Валерія буде зберігатись в музеї бойової слави Крижопільського ліцею № 2, поряд з орденом «За мужність» ІІІ ступеня, яким наш захисник нагороджений посмертно. Адже родини в полеглого бійця немає. Його родиною були навчальний заклад, який він закінчив та бойові побратими.

Махоцький Дмитро Вікторович, 04 лютого 2003 року народження, житель с.Голубече, загинув поблизу населеного пункту Тернові Поди Миколаївської області 5 вересня 2022 року.

Івановський Сергій Володимирович, 24 квітня 1975 року народження, житель с.Голубече, загинув поблизу населеного пункту Тернові Поди Миколаївської області 5 вересня 2022 року.

Присутні учасники заходу хвилиною скорботного мовчання вшанували світлу пам’ять усіх захисників України, які віддали життя за Україну.

Після офіційної частини керівництво району, військові побратими, жителі громади та члени родини загиблих Крижопільчан провідали могили Героїв і поклали до них квіти.

Загиблих Героїв, на жаль, не повернути. Але їх добрі вчинки, щирі посмішки назавжди залишаться в нашій пам’яті. Нинішні та майбутні покоління будуть згадувати подвиг Воїнів. І не згасне та добра пам’ять, яку вони залишили після себе.

Низько схиляємо голови перед рідними, які виховали справжніх патріотів, воїнів, які без вагань пішли боронити рідну українську землю.

Вічна пам’ять Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь