ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

Дата: 07.08.2023 14:43
Кількість переглядів: 95

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «АГРО-ТОН» (ПП «АГРО-ТОН»), код ЄДРПОУ 37338077.

Місцезнадження суб'єкта господарювання, контактний номер телефону, адреса електронної пошти суб'єкта господарювання: 24630, Вінницька обл., Тульчинський (Крижопільський) р-н, с. Шарапанівка, вул. Калинова, 93,  тел. +38(067) 432-49-81, e-mail: oschur969@gmail.com.

Місцезнаходження об'єкта/промислового майданчика: 24630, Вінницька обл., Тульчинський (Крижопільський) р-н, с. Шарапанівка, вул. Центральна, 2.

Мета отримання дозволу: має намір отримати дозвіл на викиди в атмосферне повітря для існуючого об’єкта. Діяльність не підлягає розробці ОВД.

Загальний опис об'єкта. Вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур (КВЕД 01.11 основний). На виробничому майданчику знаходиться 5 джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря. На підприємстві розміщено: склади зберігання зерна - 2 од., протруювач ПС-10, резервуар зберігання палива, паливороздавальна колонка, майстерня.

Відомості щодо видів та обсягів викидів. Від джерел викиду в атмосферне повітря надходять такі основні забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок – 0,01044 т/рік, оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO+NO2]) – 0,0003 т/рік, оксид вуглецю – 0,0004 т/рік, залізо та його сполуки (у перерахунку на залізо) - 0,0023 т/рік, манган та його сполуки (у перерахунку на діоксид мангану) - 0,00012 т/рік, неметанові леткі органічні сполуки (НМЛОС) – 0,001054 т/рік.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, -  що виконані або/та які потребують виконання. Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, - що виконані або/та які потребують виконання – на підприємстві відсутні виробництва та устаткування, які підлягають до впровадження найкращих доступних технологій та методів керування.

Перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання – Не передбачені. Викиди забруднюючих речовин від стаціонарних джерел підприємства не перевищують встановлені нормативи граничнодопустимих викидів відповідно до законодавства, тому заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин не розробляються.

Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів – Заходи не передбачені.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству. Викиди забруднюючих речовин відповідають вимогам законодавства.

Адреса держадміністрації з питань охорони навколишнього природного середовища, до якої можуть надсилатися зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди: Вінницька обласна військова адміністрація, 21050, місто Вінниця, вул. Соборна, 70, тел. (0800) 216 433, (0432) 32-25-35, 32-35-35, електронна адреса: oda@vin.gov.ua.

Строки подання зауважень та пропозицій – протягом 30 календарних днів з моменту виходу повідомлення.

 

Газета


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь