ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Йому назавжди 19. Ще жити і жити…

Дата: 18.09.2023 13:37
Кількість переглядів: 129

Ще один вересневий день огорнуто тугою. Немає кінця і краю горю, який російський агресор сіє на нашій українській землі. Війна забирає цвіт Української нації. У вічність йдуть ті, кому жити, творити, любити. Проте, не судилося.

Родина, земляки, друзі, побратими, небайдужі утворять живий коридор пошани, який буде простягатись до рідної домівки. Ми проводжатимемо Круковського Владислава Ігоровича, 27 жовтня 2003 року народження, жителя смт.Вапнярка до місця вічного спочинку .

Сльози навертаються на очі, душу рве печаль. Юні, сповнені сил та енергії, завзяті, вольові. І вже в лавах Небесного війська.

Матрос Круковський Владислав Ігорович був номером обслуги мінометного відділення мінометного взводу роти вогневої підтримки.

Попри молодий вік став на захист Батьківщини. Давав відсіч ворогу. Отримав поранення. 15 вересня 2023 року в першому реанімаційному відділені лікарні імені Мечникова в м.Дніпро, Владислав помер.

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття родині, односельчанам, друзям нашого Героя-Захисника. Розділяємо невимовний біль вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Вічна пам’ять і низький уклін Воїну!

Герої не вмирають!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь