ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бокси від ЮНІСЕФ передано дошкільнятам Томашпільської та Шпиківської громадам

Дата: 28.11.2023 16:32
Кількість переглядів: 121

Триває вручення боксів «НУМО, відкривай та розвивай», які за дорученням начальника районної  військової адміністрації Олександра Гаврилюка, передали діткам Томашпільської та Шпиківської громадам.

Дана ініціатива стала можливою завдяки Міністерству освіти України, Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова та за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Бокс складається з розвиваючих та настільних ігор, зошитів, книг та інших методичних речей, які можуть бути використані вихователями. Вміст одного боксу розрахований на 30 вихованців. Дидактичні матеріали та ігри зацікавлять дошкільнят та сприятимуть у майбутньому навчанні в школі. Творчі завдання допоможуть розвинути фантазію та уяву дітей.

Заступники начальника РВА Сергій Чепернатий та Володимир Скалій, сьогодні передали п'ятнадцять боксів для дошкільнят Томашпільчини.

Користуючись нагодою, посадовці району, за участі першого заступника селищного голови Віталія Годного оглянули укриття в яких перебуває малеча під час повітряних тривог.

Пересвідчились у відповідності щодо усіх вимог укриттів закладів дошкільної освіти громади. Відзначили, що завдяки цілеспрямованій роботі усі ЗДО територіальної громади надають послуги населенню.

Також бокси для діток отримала і Шпиківська громада. Відповідно до розподілу для територіальної громади передбачено шість  розвиваючих коробок.

«Відтепер з допомогою цих матеріалів дітки не лише розвиватимуть дрібну моторику, а й засвоюватимуть необхідні знання з основ безпеки життєдіяльності. Вже від сьогодні наші малята із захопленням використовуватимуть їх під час ігор» - зазначила перший заступник Шпиківського селищного голови Людмила Антоненко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь