ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Колектив народного вокально–інструментального ансамблю «Лаври» КЗ «Центр культури та дозвілля» Піщанської селищної ради відзначає своє 50 річчя

Дата: 30.11.2023 09:25
Кількість переглядів: 131

Безсумнівно те, що культурний розвиток народів відбувається в процесі їх безперервних взаємин. У зв'язку з цим вважається, що чим більше різних впливів акумулює в собі культура народу, тим більш культурним є цей народ. Українська культура зайняла гідне місце в світовій культурі.

Перебуваючи у Піщанській громаді, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк зустрівся із керівником народного вокально–інструментального ансамблю «Лаври» комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Піщанської селищної ради Ущаповським Федором Івановичем.

Очільник району подякував Федору Івановичу за повсякденний внесок у справу збереження національної культурної спадщини, розвитку народної творчості, високий професіоналізм, вагому допомогу  для  Збройних Сил України. Та привітав керівника і його особі колектив  народного вокально–інструментального ансамблю «Лаври» з нагоди 50 річчя створення коллективу, вручивши грамоту від районної військової адміністрації.

«Своєю щоденною працею  ви даруєте незабутні хвилини радості спілкування із святом мистецтва, зберігаєте, відроджуєте та розвиваєте народні традиції, забезпечуєте презентацію у світі всього найкращого, що має у своїй духовній скарбниці український народ», підкреслив Олександр Гаврилюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь