ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась 40 сесії Крижопільської селищної ради 8 скликання

Дата: 30.11.2023 15:17
Кількість переглядів: 126

Сьогодні, 30 листопада 2023 року відбулась 40 сесія Крижопільської селищної ради  8 скликання в роботі якої взяв участь заступник начальника районної військової адміністрації Володимир Скалій. Сесійний день видався плідним, депутатами було опрацьовано 72 питання порядку денного.

Левова частина яких стосувалася змін до програм на 2024 рік, бюджетного планування, соціально-економічного розвитку Крижопільської селищної територіальної громади тощо.

Питання земельного характеру стосувались затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на  місцевості) та безоплатну передачу земельної ділянки  у  власність, про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що пропонується для продажу права власності на земельних торгах, про передачу земельної ділянки в оренду, про надання дозволу на розробку   проєкту землеустрою, тощо.

Проект рішення «Про підтримку звернення депутатів Крижопільської селищної ради 8 скликання від політичної партії «Європейська Солідарність»  щодо недопущення ускладнення введення гуманітарної допомоги в Україну» не набрав необхідної кількості голосів.

По кожному з питань порядку денного було прийнято відповідні рішення . 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь