ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тимченка Олександра Анатолійовича нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня – посмертно

Дата: 06.12.2023 16:56
Кількість переглядів: 169

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, відповідно до Указу Президента України від 13 червня  2023 року № 328/2023 капітана, Тимченка Олександра Анатолійовича нагороджено орденом Богдана Хмельницького  ІІІ ступеня (посмертно).

Нагороду від імені Президента України Володимира Зеленського вручено батькам Анатолію Свиридовичу та Людмилі Іванівні під час відкриття Алеї слави в Крижопільській громаді.

Тимченко Олександр Анатолійович народився 23 червня 1996 року в смт Крижопіль. Навчався в місцевій ЗСОШ № 2. Після закінчення якої вступив до Кам’янець-Подільського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Закінчивши ліцей продовжив навчання у Львівській Національній академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Призваний на військову службу 27.03.2017 року Вінницьким МТЦК та СП. Був заступником командира механізованого батальону з артилерії військової частини А0693. Позивний "Фобос".

27 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Верхньокам'янське Донецької області наш Герой-захисник загинув.

Сумуємо!

Пам’ятаємо!

Вічна Слава Герою!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь