ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Медаллю «За військову службу Україні», «Золотим хрестом» та «Комбатанським хрестом» нагороджено трьох загиблих військовослужбовців Крижопільської громади

Дата: 25.01.2024 17:14
Кількість переглядів: 82

Сьогодні, 25 січня 2024 року, біля Алеї пам’яті загиблих захисників України у російсько-українській війні Крижопільської громади, відбувся захід, який приурочений трьом військовослужбовцям громади, які віддали своє життя за мир в Україні.

Кучмаренко Василь Миколайович з с.Красносілка, Рябокінь Юрій Васильович з с.Павлівка та Круглов Олександр  Сергійович з смт.Крижопіль ввійшли в новітню історію України Героями, які боролись за незалежність держави та віддали своє життя в ім’я Батьківщини.

Вони загинули, відстоюючи цінності, в які вірили, які боронили, які хотіли передати наступним поколінням. 

Сльози матерів, батьків, дружини, друзів крають серце, нагадуючи наскільки жорсткою і несправедливою є ця війна.

Начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, начальник другого відділу Тульчинського РТЦК та СП Володимир Мороз та Крижопільський селищний голова Володимир Василишен передали державні нагороди членам родин загиблих захисників.

Посадовці висловили слова співчуття та підтримки батькам, дружинам, дітям з приводу гіркої втрати рідних людей. Доземний уклін та велика вдячність Героям—захисникам.

Відповідно до указу Президента України від 24 серпня 2023 року № 17717 медаллю «За військову службу Україні» нагороджено солдата Кучмаренка Василя Миколайовича (посмертно).

Відповідно до наказів Головнокомандувача Збройних сил України від 06 листопада 2023 року № 2614 та  від 21 липня 2023 року № 1623 почесним нагрудним знаком «Комбатанський хрест» нагороджено солдата Рябокінь Юрія Васильовича (посмертно) та «Золотим хрестом» матроса Круглова Олександра Сергійовича відповідно.

Тепер вони дивляться на нас з небес та оберігають нас у лавах Небесного війська.

Вічна шана, пам’ять Героям!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь