ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ще 198 поліцейських працюватимуть офіцерами громад Вінниччини

Дата: 23.02.2024 12:43
Кількість переглядів: 77

Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов вручив свідоцтва слухачам курсів, які проходили на базі Харківського університету внутрішніх справ.Спільне фото учасників заходу

Це ще один випуск поліцейських офіцерів громад, навчання та підготовка яких відбувалась за новим світовим зразком завдяки Міжнародній програмі підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США.

Звертаючись до присутніх, очільник області зауважив: «Поліцейський офіцер громади – це той, хто завжди поруч. Той, кому довіряють. Дякую, що в такий непростий час стоїте на варті Закону і правопорядку, захищаючи права громадян.  Переконаний, що усі знання, які ви отримали, неодмінно вам знадобляться. В умовах війни безпека – пріоритет №1. Ви маєте стати опорою для громад. Будьте вірні присязі та своїм принципам. Служіть і працюйте так, щоб довіра людей до вас продовжувала зростати»

У свою чергу, Начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Пархоменко підкреслив: «Ви – перші, на кого дивиться громада. За вашою роботою оцінюють роботу всієї Нацполіції і від того, як ви будете працювати та контролювати ситуацію на дільниці, залежатиме й авторитет Національної поліції України».

Звертаючись до випускників, ректор ХНУВС, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко зазначив: «Випускаєтесь ви напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення. Це ще раз підкреслює, що незважаючи на воєнні дії, держава знайшла можливість продовжувати надзвичайно важливу реформу Національної поліції України. Ви складова механізму захисту, безпеки та оборони». Він також додав, що захищати, дбати про людей, надавати їм кваліфіковану допомогу – надзвичайно важлива місія.

Бажаємо поліцейським офіцерам громад успіхів на службі та підтримки від людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь