ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ткача Ігоря Михайловича нагородженого орденом «За мужність» ІІІ ступеня – посмертно

Дата: 28.02.2024 10:12
Кількість переглядів: 66

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові, відповідно до Указу Президента України від 23 серпня 2023 року № 500/2023, старшого солдата Ткача Ігоря Михайловича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Нагороду від іменні Глави держави, дружині загиблого Героя Ганні Миколаївні вручив Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

Ткач Ігор Михайлович народився 07 серпня 1997 року в селі Суворовське Тульчинського району. Виховувався в сім'ї дідуся Дмитра Володимировича та бабусі Галини Володимирівни. 3 2003 по 2012 роки навчався в Суворовській загальноосвітній школі I-II ступенів №1. Після закінчення дев’ятого класу в 2012 році вступив до Тульчинського ВПУ №41,  яке закінчив у 2015 році, здобув  спеціальність «слюсар-ремонтник», «водій автотранспортних засобів (С)». Працював вантажником у складі готової продукції у ТОВ «Вінницька птахофабрика». З 2017 по 2019 роки проходив строкову службу в Збройних Силах України в місті Івано-Франківськ.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України наш земляк у березні 2022 року  призваний до лав Збройних Сил України, був старшим водієм 2 взводу розвідки спеціального призначення роти розвідки спеціального призначення військової частини А3028 Західного ОТО Національної гвардії України. 

1 березня 2023 року в районі населеного пункту Спірне Донецької області,  потрапив під мінометний обстріл, від отриманих травм загинув.

Світла пам'ять і честь Захиснику!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь