ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Участь у виїзному засіданні Спостережної комісії Тульчинської РВА

Дата: 20.03.2024 14:53
Кількість переглядів: 36

20 березня  2024 року на базі  ДУ Крижопільський виправний центр (№113), відбулось виїзне засідання Спостережної комісії Тульчинської районної військової адміністрації. В роботі якої взяв участь заступник начальник районної військової адміністрації Володимир Скалій.

Начальник державної установи, полковник внутрішньої служби Олег Брилянт виніс на комісію питання щодо можливого застосування УДЗ (статті 81, 82 ККУ) від подальшого відбування покарання шістьом засудженим особам.

За результатами вивчення характеристик на вищевказаних осіб, ознайомлення з документами справи та підставами, що слугували ініціюванню підготовки даних подань, особистому спілкуванні із засудженими було прийнято рішення про відмову з різних об’єктивних причин.

Заступник начальник районної  військової адміністрації Володимир Скалій   наголосив на важливості здійснення громадського контролю за дотриманням прав, свобод і законних інтересів засуджених осіб, звільнених від відбування покарання, залучення до цієї діяльності громадських організацій,  надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання, організацію виховної роботи з особами, умовно-достроково звільненими від відбування покарання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь