ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримка родин військовослужбовців, захист їх інтересів на державному рівні – тема робочої зустрічі

Дата: 05.04.2024 12:32
Кількість переглядів: 54

Сьогодні, відбулась робоча зустріч заступника начальника районної військової адміністрації Сергія Чепернатого з керівником відокремленого підрозділу ВГО "Об’єднання матерів і дружин Захисників України" в Вінницькій області Лілією Кузьменко.

Під час зустрічі Лілія Євгеніївна розповіла про громадське об'єднання, яке створена жінками з родин військовослужбовців після військових подій в Іловайську серпня 2014 року та мету організації.

Сергій Володимирович поінформував як влада комунікує з родинами Захисників та Захисниць, родинами загиблих та зниклих безвісті бійців в Тульчинському районі з метою всебічної допомоги. Виконує доручення Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, наказів ОВА спрямованих на соціальну підтримку Захисників та членів їх родин.

Під час зустрічі було окреслено основні проблеми, з якими стикаються родини військовослужбовців  – це оформлення документів, психо-фізичної реабілітації, питання соціального та медичного характеру, психологічна та юридична допомоги.

Під час діалогу був побудований алгоритм подальшої співпраці між  районною військовою адміністрацією, територіальними громадами району та відокремленим підрозділом ВГО "Об’єднання матерів і дружин Захисників України".

В подальшому планується  створення районного осередку. Триває пошук кандидатури, з числа родин оборонців, яка буде опікуватись інтересами військовослужбовців та членами їх родини. За участі Кузьменко Лілії Євгенівни будуть відбуватись зустрічі в територіальних громадах Тульчинського району.

Приєднатись до об’єднання можна за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDZbEhPkZONSZYBz8UD8dcARY_3gLUTOnF3w5GXzDWdT5idA/viewform?fbclid=IwAR0AHRLXBLWbq1nOnmJ0LoymCwhDLBrJkI-uPQ-c0jxrGIk8pC8jnPescAY

Діяльність Об'єднання матерів і дружин Захисників України - Вінницька область в мережі фейсбук https://www.facebook.com/profile.php?id=100090625151975

Більш детальну інформацію про діяльність об’єднання матерів і дружин Захисників України можна отримати за телефоном 0639621759.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь