ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вже у квітні цього року в п’яти районах Вінницької області буде відкрито рекрутингові центри

Дата: 09.04.2024 16:30
Кількість переглядів: 24

Під час зустрічі з представниками 120 бригади територіальної оборони ЗСУ Романом Ковальським та  Сергієм Якубовським Начальник ОВА Сергій Борзов підтримав спільний проект 120 бригади та територіальних громад про створення центрів рекрутингу  в Гайсинському, Жмеринському, Могилів-Подільському, Тульчинському та Хмільницькому районах.Начальник ОВА Сергій Борзов та учасники зустрічі

За зразком рекрутингових центрів у м. Вінниці, персонал надаватиме 120 бригада ТРО.

«Це будуть місцеві представники батальйонів, адже вони не лише знають військову специфіку, але й  матимуть більшу довіру як місцеві жителі. Тобто, у Жмеринці – працюватимуть рекрутери з Жмеринки і Жмеринського району і  т. д». – зазначив очільник області.

Також Сергій Борзов додав, що такі рекрутингові центри набиратимуть людей не лише в 120 бригаду. Бажаючі можуть потрапити в будь-який підрозділ Сил оборони за власним вибором.

«Рекрутингові центри мають завдання  - встановити зв’язок між цивільним та військовою частиною. Тут  можна поставити запитання, дізнатися все про військову освіту, наявні вакансії і зарплату. Працюємо на результат. Для перемоги потрібні  свідомі  і добре підготовлені Захисники і Захисниці!» - підкреслив Начальник ОВА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь