ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Найкращих забирають небеса

Дата: 11.04.2024 08:24
Кількість переглядів: 50

Трагічним видався сьогоднішній день і для Піщанської громади. Чергове сповіщення з війни надійшло в родину Щербатих з смт.Піщанка.

Загинув вірний син Українського народу. Назавжди у Небесному війську тепер служитиме Щербатий Олександр Володимирович, 24 січня 1986 року народження.

Наш Герой-захисник боровся за волю та свободу нашої держави і віддав за це найцінніше – своє життя.

Призваний на військову службу по мобілізації 09 березня 2022 року третім відділом Тульчинського РТЦК та СП, солдат Щербатий Олександр Володимирович служив навідником механізованого відділу механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону.

19 січня 2024 року внаслідок штурмових дій противника біля населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області наш Герой-захисник прийняв свій останній бій.

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття рідним і близьким Олександра Володимировича. Розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Пам’ять про мужнього воїна залишиться в наших серцях, а його відважність та мужність стануть вічним прикладом для майбутніх поколінь та всіх нас.

Нехай земля буде легкою Йому, а небо зійде на допомогу всім тим, хто залишився тут, щоб продовжувати військову справу та нести світло пам’яті Олександра.

Відвага та вірність Воїна завжди залишаться у нашій пам’яті, адже Олександр Володимирович був прикладом справжнього героїзму та мужності.

Вічна пам’ять Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь