ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Свідзінського Віктора Вадимовича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Дата: 16.04.2024 09:44
Кількість переглядів: 50

Відповідно до Указу Президента України від 02 жовтня 2023 року № 675/2023, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, головного сержанта Свідзінського Віктора Вадимовича  нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Проте, Герой не встиг отримати державну відзнаку особисто,  російський агресор 19 листопада 2023 року обірвав його життя. Під час виконання бойових завдань, 9 листопада 2023 року, Віктор Вадимович отримав поранення в районі населеного пункту Бердичі Покровського району Донецької області. Пораненого бійця було доставлено до медичного госпіталю в м.Львів, лікарі розпочали боротьбу за життя, проте, на жаль, дива не сталось.

15 квітня 2024 року, начальник третього відділу Тульчинського РТЦК та СП Роман Сватко від імені Президента України Володимира Зеленського передав нагородний знак батькам та дружині полеглого Героя.

Висловлюємо найщиріші співчуття родині, яка переживає важкий час втрати. Нехай спокій та тепло душі загиблого Героя-захисника супроводжують його у вічності.   

Низький уклін Воїну за захист Батьківщини!

Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь