ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вони живі, допоки пам'ятаємо!

Дата: 17.04.2024 12:32
Кількість переглядів: 43

Герої не вмирають! Вони назавжди залишаються в пам‘яті тих, хто шанує Україну та подвиги людей, які поклади своє життя за наше теперішнє і майбутнє.

Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, начальник Тульчинського РТЦК та СП підполковник Ярослав Ліщина та Тульчинський міський голова Валерій Весняний від імені Президента України Володимира Зеленського, Головнокомандувача Збройних сил України вручили родинам захисників державні нагороди.

Посадовці висловили слова безмежної вдячності родинам Героїв, які проявили патріотизм та відвагу, до останнього подиху захищаючи нашу державу.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено:

солдата ВАНСЕВИЧА Вадима Андрійовича ;

старшого солдата ТОКАРЕНКА Руслана Валерійовича (посмертно) ;

солдата СВАТКА Дмитра Васильовича ;

солдата МАРКІВА Ярослава Володимировича ;

солдата КОНДРАТЕНКА Сергія Геннадійовича.

За  успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності, відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджений молодший сержант КОРЖ Євген Володимирович.

За особистий внесок у справу розбудови та розвитку Збройних Силах України, відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України почесним нагрудним знаком «Комбатанський хрест» (посмертно) нагороджений солдат ВИСЕЛЬСЬКИЙ Віктор Володимирович. Також від імені особового складу 22 окремої механізованої бригади та Українського народу дружині Тетяні Севаст’янівні вручена подяка.

Всеукраїнське об’єднання «Країна», за представленням командира військової частини А2980, медаллю «За хоробрість в бою» нагороджений старший солдат ГАРАЩЕНКО Сергій Володимирович.

Пам’ятаємо. Не забудемо, як росія їх усіх вбила.

Слава Україні!
Слава Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь