ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник району провів виїзний прийом у Брацлавській громаді

Дата: 18.04.2024 11:58
Кількість переглядів: 27

Згідно затвердженого графіка, 17 квітня 2024 року, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк провів виїзний прийом у Брацлавській громаді.

Спільно із заступником РВА Сергієм Чепернатим, за участі Брацлавського селищного голови Миколи Кобринчука, відбулась зустріч із Андрієм О. - комбатом однієї із логістичних військових частин. Предметно обговорили нагальні питання батальйону, а саме: забезпечення дизельним паливом, ремонтом військових автомобілів, оновлення технічного автотранспорту. Очільник району поінформував комбата щодо об’єму, обсягів системного надання допомоги Збройним силам України. За підсумком діалогу, сконтактували з одним із підприємств громади з метою часткового виконання військового замовлення задля батальйону. Домовились про допомогу військовим з боку селищної ради. Також було рекомендовано комбату комунікувати з Тульчинським РТЦК та СП на предмет вилучення техніки.

Під час візиту до громади, Олександр Гаврилюк поспілкувався з колективом КНП «Медичний центр» Брацлавської селищної ради. З початком року послугами даного медичного закладу скористались 537 хворих. Керівник закладу повідомив очільнику району,  що на даний момент в процесі вирішення питання отримання ліцензії для рентген апарату. Також в медичному закладі безкоштовно обслуговуються ветерани війни. За потреби вони отримують направлення до обласного центу. Селищний голова Микола Кобринчук відмітив, що колектив закладу має велике бажання розвиватись, тому очільник громади та депутатський корпус підтримують та сприяють Медичному центру, аби жителі Брацлавщини  отримували кваліфіковану медичну допомогу.  

Також посадовці відвідали нове приміщення, де базується швидка допомога. Обговорили проблемне питання, основою якого є  відсутність фельдшерів та водіїв. Через брак кадрів, в період з п’ятнадцятої години дня та до восьмої години ранку,  місцеві жителі вимушені викликати карету швидкої допомоги з Тульчина або Немирова. Залучення випускників Гайсинського та Вінницького медичних училищ  вирішило б проблему щодо цілодобового обслуговування населення. Робота з даного питання триває. Очільник району відзначив гарну ідею з організацією нового базового приміщення перебування станції, багато зроблено силами самих працівників та за підтримки селищної ради.

На завершення виїзного прийму, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, в особі селищного голови Миколи Кобринчука,  подякував відповідальним працівникам освіти Брацлавщини за активну участь в 3 етапі Президентського спортивного проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», який наразі у самому розпалі.

Виїзні прийоми в громадах району надалі будуть проводитись згідно затвердженого графіку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь