ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ще 11 громад Вінниччини отримали портативні кейси для ЦНАПів від міжнародних партнерів

Дата: 18.04.2024 20:00
Кількість переглядів: 31

18 квітня, за дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його заступник Андрій Кавунець передав мобільні кейси для 11 територіальних громад Вінницької області.передане обладнання

Комплекти сучасної портативної техніки надійшли у рамках проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення» за кошти Уряду Швеції та Програми розвитку ООН.

Компактні металеві валізи призначені для надання адміністративних послуг віддалено. Фахівець ЦНАПу може виїхати з мобільним кейсом додому або до місця перебування особи з інвалідністю чи людей похилого віку. Також за допомогою портативної техніки полегшується надання якісних адміністративних послуг для жителів віддалених населених пунктів.

 «В області вже є позитивний досвід застосування мобільних валіз. У пікові навантаження ЦНАПи надавали за їх допомогою таких валіз всі необхідні послуги переселенцям, які знайшли прихисток на Вінниччині, безпосередньо за місцем їх перебування. Але таких валіз в області мали лише 11 ЦНАПів з 61 створеного, чого недостатньо для забезпечення повсюдності надання адміністративних послуг», - наголосив Андрій Кавунець.

Як зауважила координаторка Програми розвитку ООН у Вінницькій області Анастасія Ланіна, запит на мобільні кейси від громад високий. З її слів, потреба нашої області складає 52 мобільних кейси.

Хто може скористатися «мобільними кейсами»?

  • Люди, які досягли 80-річного віку;
  • Люди з інвалідністю І групи;
  • Люди, які за станом здоров'я не здатні самостійно пересуватися;
  • Люди, які отримують соціальну послугу догляду вдома;
  • Жителі віддалених населених пунктів.

 «Надання адміністративних послуг в області має бути максимально комфортним і доступним для всіх жителів Вінниччини. Дякую нашим партнерам за підтримку», - резюмував Андрій Кавунець.

Цифровізуємо державу разом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь