ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися змагання з волейболу серед дівчат та юнаків в рамках ІІІ районного етапу Президентської програми «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 19.04.2024 12:06
Кількість переглядів: 33

У розпалі  ІІІ районний етап Президентської програми «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», який набрав потужних обертів  17-18 квітня 2024 року. В ці дні  відбулися змагання з волейболу серед дівчат та юнаків, в яких прийняли участь команди з усіх територіальних громад району.

Під час  відкриття змагань  слова підтримки та побажання  якнайкраще продемонструвати свої  уміння і навички у прекрасному виді ігрового спорту,    від Президента України Володимира Зеленського, Начальника обласної військової адміністрації  Сергія Борзова передав очільник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк.

Учасники змагань  традиційно вшанували хвилиною пам’яті  усіх,  хто віддав своє життя через вторгнення агресора в Україну та вітали присутнього на змаганнях Захисника з Шпиківської територіальної громади Владислава Філіманкова, який знаходиться на реабілітації. Батько приїхав   підтримати команду в якій грає його син Ілля.

Позитивні емоції, прояви  найкращих якостей партнерства, співпраці та командної роботи, відчуття плеча надійного партнера по майданчику дали змогу  юним спортсменам відволіктися від нелегкого воєнного сьогодення.

У підсумку із рук перших осіб району  - красені  кубки,  комплекти медалей, дипломи з почесним правом представляти Тульчинський район на IV обласному етапі «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» вибороли команди-переможниці серед дівчат – Крижопільської територіальної  громади та  юнаків Піщанської територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь